Bekendmaking eerste sauwelaars

Op 15 februari 2020 gaat Moergestel weer Sauwelen. Voor € 10,- ben je erbij in Theater Den Boogaard. Kaarten koop je op 25 januari tussen 10 en 12. Maar dan wil je natuurlijk wel weten wie je tegenover je hebt. Met trots presenteren wij: Mark Boogaers en Dirk Wolfs! Heren, stel je toch eens voor.

Mark: “Weer terug in de ton! Na mijn vuurdoop in 2017 als invaller, smaakte het wel naar meer. Dus hoewel ik mezelf zeker geen ervaringsdeskundige mag noemen, is het niet helemaal nieuw voor me. Mijn jaren als Prins zijn voorbij. Mijn bestuursfunctie bij de Pierewaaiers heb ik overgedragen. Dus wat doe je dan met al die ‘extra’ tijd? Dan ga je sauwelen! Ik heb er zin in en ik kijk er nu al naar uit! Ik hoop jullie ook. Ik zie jullie (vanuit de ton) op 15 februari! Groetjes, Mark Boogaers”

Dirk: “Dirk Wolfs, 27 jaar en woon al heel mijn leven in Moergestel. Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriendin. Vanaf het begin van de Springveren ben ik actief lid en maken we er elk jaar met onze club een mooie carnaval van. Ik heb 4,5 jaar gewerkt bij Bij Wout en ben in het nieuwe jaar gestart met een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de wedstrijden van Willem II kijken, dart ik bij de Veerkes en drink ik graag een (speciaal)biertje. Dit jaar voor het eerst in de ton. Ik heb al een aantal jaar gedacht ‘dit ga ik doen’ en het gaat er nu echt van komen. Groetjes Dirk Wolfs”